Kategorie receptů
- Autor: Basty
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé | 60 |
Droždí | 120 |
Strouhanka | 150 |
Cibulka jarní | 30 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 5325 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 145,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 77,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 355 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 9.7, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 5.1, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.